Incompany: afgestemd op uw specifieke wensen

Bepaalde onderwerpen of vraagstukken lenen zich bij uitstek om met uw eigen Raad van Commissarissen (inclusief uw bestuurder) te bespreken. Daarom bieden wij alle opleidingen ook incompany aan. De opleiding wordt in overleg met u afgestemd op uw vraag, specifieke wensen én het beleid/de visie van uw corporatie. 

Nieuw!
Vanaf nu bieden wij – speciaal voor Raden van Commissarissen– praktische, actuele en interactieve incompany colleges aan over thema’s die behoren tot de corebusiness van woningcorporaties: Strategisch Huurbeleid, Woonruimteverdeling en woningtoewijzing en Rol van de Huurdersorganisatie.

De incompany colleges stemmen we af op uw lokale situatie (aan de hand van informatie die de corporatie daarover verstrekt). In overleg en naar behoefte kunnen de incompany colleges worden aangepast: bijvoorbeeld een kortere bijeenkomst of een combinatie van twee onderwerpen.

De incompany colleges zijn ideaal voor Raden van Commissarissen die zich verder willen ontwikkelen, hun kennis op peil willen brengen én om een gezamenlijk kennisniveau te vergaren. De bijeenkomsten duren normaliter 3 uur en leveren 3 PE-punten op. Mocht een incompany college in overleg korter of langer duren, wordt het aantal PE-punten daarop aangepast.

Bent u geïnteresseerd in een incompany college of een van onze andere colleges voor uw RvC of organisatie? Neem u dan contact met ons op.


Uw Incompany aanvraag

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:
Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecollege.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecollege.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen