Over ons: wie zijn wij?

CorporatieCollege.nl is aanbieder van permanente educatie voor directeur-bestuurders en toezichthouders van woningcorporaties. Wij spelen in op de behoefte aan actuele kennis en vaardigheden. We bieden een cursusaanbod in de aandachtsgebieden strategie, beleid & communicatieveranderkunde & innovatieleiderschap & cultuurgovernance & riskvastgoed & financiënmaatschappelijke verankering & rendement

Per training/opleiding zoeken we een inhoudelijk en qua vaardigheden passende docent. Klik hier voor een overzicht van onze docenten.

CorporatieCollege.nl is een label van 
Nestas communicatieNestas communicatie is een onafhankelijk communicatiebureau op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Onze basis ligt in de sociale volkshuisvesting. Wij kennen de regels en spelers in de branche. 

Nestas communicatie - en daarmee het label CorporatieCollege.nl - is een door Cedeo en CRKBO geaccrediteerde aanbieder / instelling. Dat betekent dat Nestas communicatie PE-punten mag toekennen. Het predikaat 'Cedeo-erkenning' betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van Maatwerk bedrijfsopleiding (onze incompanies) en Open Bedrijfsopleidingen (onze open inschrijvingen). De cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.​
Bij het CRKBO hebben we een audit doorlopen waarbij gekeken is naar punten als zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:
Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecollege.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecollege.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen