Permanente educatie verplicht voor bestuurders en toezichthouders corporaties

Vanaf 1 januari 2015 zijn corporatiebestuurders en toezichthouders verplicht tot Permanente Educatie (PE). Het belang van de ontwikkeling van kennis en kunde onder bestuurders en toezichthouders wordt hiermee benadrukt. Bestuurders moeten binnen drie jaar 108 ‘PE-punten’ behalen, wat neerkomt op 108 ‘studiebelastingsuren’. 

Nestas communicatie - en daarmee het label CorporatieCursussen.nl -  is een door Cedeo en CRKBO geaccrediteerde aanbieder / instelling. Dat betekent dat Nestas communicatie PE-punten mag toekennen.  Het predikaat 'Cedeo-erkenning' betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van Maatwerk bedrijfsopleiding (onze incompanies) en Open Bedrijfsopleidingen (onze open inschrijvingen). De Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.
Bij het CRKBO hebben we een audit doorlopen waarbij gekeken is naar punten als zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

U bent bij CorporatieCollege.nl dus op het juiste adres om op de voor u relevante thema’s actuele en inhoudelijk sterke opleidingen te volgen, en tegelijk aan uw verplichting tot Permante Educatie te voldoen. Onze docenten zijn voor u gelijkwaardige sparringpartners en zijn zelf actief (of actief geweest) bij corporaties of in het werkveld van corporaties. Zij brengen veel (praktijk)ervaring mee en zijn op hun vakgebied bewezen zeer ter zake kundig.


Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:
Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecollege.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecollege.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen